Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: O Τσακαλώτος ζήτησε από τον Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές

«Θέλω πειθαρχία στις εμφανίσεις σας στα ΜΜΕ και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό», ανταπάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παρασκήνιο

Συνάντηση είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνεδρίαση έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη, προκειμένου να ζητήσει να μην προχωρήσουν οι διαγραφές των Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα, Νίκου Φίλη και Στέφανου Τζουμάκα.

Ο πρώην υπουργός είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση όσον αφορά τα σχέδια του για το κόμμα αν δεν πάρει πίσω τις διαγραφές

«Η ηγεσία πρέπει να είναι ανοιχτή στην κριτική», είπε χθες βράδυ ο βουλευτής, αναφερόμενος στα σχόλια του Στέφανου Τζουμάκα περί ολιγαρχίας που οδήγησαν στην διαγραφή του λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα έπρεπε να απαντήσει πολιτικά.

«Θέλω πειθαρχία στις εμφανίσεις σας στα ΜΜΕ και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό», ανταπάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Νομίζω ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχέδια που έχει ο ίδιος, τα σχέδια που έχω εγώ, τα σχέδια που έχουν άλλοι δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές.

Του είπα ότι κατά την απόψή μου πρέπει να το λύσει αυτό. Με άκουσε νομίζω με θετικό τρόπο. Θα δούμε τι θα κάνει. Νομίζω ότι όταν θα λυθεί αυτό θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο πιθανή ή μη πιθανή είναι η ενότητα.

Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να το λύσει το θέμα. Είπε θα μεριμνήσει. Είπε ότι θα πρέπει να το κοιτάξει σοβαρά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Προσκεκλημένος στο δείπνο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σε μία πρόσκληση που αποτελεί έκπληξη προχώρησε η τουρκική προεδρία για το δείπνο του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυ...

Φόρτωση άρθρων...