Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Προς παραίτηση ο Όθωνας Ηλιόπουλος, στη θέση του η Τσαπανίδου

Νέες εξελίξεις έρχονται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το αξίωμα του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίδιες πηγές θέλουν την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία διετέλεσε εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, να ορκίζεται βουλευτής.

Εντός της ημέρας, πιθανότατα πριν την εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Ηλιόπουλος είχε πει πως δεν ήταν σίγουρος για το τι θα κάνει με την έδρα του, εξαιτίας του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

«Το δικό μου σύστημα είναι υπερεκτεταμένο. Τρέχω μία κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους απόδημους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι.

Υπάρχει ένας φόρτος εργασίας, που νομίζω κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατώ, τι αφήνω και όσο περνά ο καιρός, συμμετέχω κατά κάποιον τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είχε επισημάνει ο Όθων Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...