Τρίτη
21 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη - Φίλη με στόχο να «λιώσουν» οι πάγοι

Να «λιώσουν» οι πάγοι ανάμεσα στον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη και τον πρώην Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη αποσκοπεί η αυριανή μεταξύ τους συνάντηση, στη Βουλή.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί κατόπιν της επίσκεψης του κ. Κασσελάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο και λίγο πριν την αναχώρηση του νέου Πρόεδρου του κόμματος για την Κύπρο.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης ανέφερε στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την εκλογή του ότι επιδίωξε δύο φορές να βρεθεί με το ιστορικό στέλεχος του κόμματος. «Ζήτησα να τον δω δύο φορές αλλά δεν συναντηθήκαμε ακόμα» είχε δηλώσει για τον πρώην Υπουργό Παιδείας στο Star ο κ. Κασσελάκης, με τον κ. Φίλη να ανταποκρίνεται στην σχετική πρόσκληση.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο πρώην Υπουργός Παιδείας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον απόηχο της πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης της τάσης «Ομπρέλα» το Σαββατοκύριακο, όπου ακούστηκαν πολλοί προβληματισμοί, αλλά και φωνές περί αποχωρήσεων, νοηματοδοτεί εκ νέου το αυριανό ραντεβού.

Σημειωτέον ότι ο κ. Φίλης είχε τοποθετήσει την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πολιτικό φάσμα από τον Μπέπε Γκρίλο μέχρι το «ύφος Τραμπ», κάνοντας λόγο για «μεταπολιτική». Την ίδια ώρα, ζητούμενο για όσα στελέχη εκφράζουν επιφυλάξεις απέναντι στην νέα ηγεσία του κόμματος είναι να αποσαφηνιστούν οι θέσεις και η οπτική του κ. Κασσελάκη απέναντι στη χώρα και στο κόμμα, αλλά και να συνεδριάσουν άμεσα τα κομματικά όργανα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Φόρτωση άρθρων...