Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία – Ποια θέματα θα συζητούν

Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση γίνεται ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πολιτική Γραμματεία θα οριστικοποιήσει την εισήγησή της προς την Κεντρική Επιτροπή για τις διαδικασίες και για το χρονοδιάγραμμα της εκλογής του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμα, αναμένεται στην Πολιτική Γραμματεία να συζητηθούν και θέματα που σχετίζονται με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Έφη Αχτσιόγλου άνοιξε την διαδικασία ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι εσωκομματικές κόντρες να ενταθούν, καθώς θα ανακοινώνονται και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Ο Νίκος Παππάς δηλώνει ότι θα ανακοινώσει θεσμικά την υποψηφιότητά του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που αναμένεται να ανακοινώσει την δική του υποψηφιότητα σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε ως γνωστόν έχει απευθύνει προσκλήσεις για συνάντηση στου Ψυρρή.

«Θα είναι λάθος η επιστροφή στην φωλιά της ριζοσπαστικής Αριστεράς», τόνισε ο Νίκος Παππάς και σχολίασε ότι δεν αξιοποιήθηκε σωστά στις Εκλογές του 2019 το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ που άφησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Τρόμος για τρεις ηλικιωμένους στη Δόριζα Αρκαδίας - Σκοπιανός και Αλβανός τους έδεσαν, τους ξυλοκόπησαν και τους λήστεψαν

Θύματα αδίστακτων ληστών έπεσαν τρεις ηλικιωμένοι στην Αρκαδία. Ένας Σκοπιανός, ο οποίος ήταν αδειούχος των φυλακών Χανίων που δεν επέστρεψε στη φυλακή, και ο Αλβανός συνεργός τ...

Φόρτωση άρθρων...