Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Θερμό επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Χαρίτση στη Βουλή

Παρασκήνιο

Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Αλέξη Χαρίτση σημειώθηκε στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά όταν Παύλος Πολάκης και Αλέξης Χαρίτσης αντάλλαξαν πυρά αναφορικά με την αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος σχετικά με την οικονομία.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έθεσε και μάλιστα ευθέως ζήτημα επαρκούς αντιπολίτευσης του κόμματος στον τομέα των υπερκερδών που συσσώρευσαν οι μεγάλες επιχειρήσεις, τον προηγούμενο χρόνο.

Οι αιχμές Πολάκη για ουσιαστικά ανεπαρκή αντιπολίτευση προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο και θύμισε στον κ. Πολάκη πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σώσει το θέμα των υπερκερδών με κάθε τρόπο, ενώ τον κάλεσε να δει και τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή.

Αμέσως μετά την απάντηση ο Αλέξης Χαρίτσης μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και την Θεανώ Φωτίου εγκατέλειψαν την αίθουσα. Δεν έγινε πάντως γνωστόν έφυγαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας ή είχαν κάποιες υποχρεώσεις. Όπως πάντως και να έχουν να πράγματα η κοινή τους αποχώρηση σχολιάστηκε στην αίθουσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...