Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση στελεχών με τον Νίκο Παππά

Την Τετάρτη οι αποφάσεις για την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για τον δήμο Αθηναίων.

Άκαρπη απέβη η απογευματινή συνάντηση της τετραμελούς επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στον δήμο της Αθήνας.

Η τετραμελής επιτροπή του κόμματος βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Νίκο Παππά, με πηγές της Κουμουνδούρου να αναφέρουν πως ο στόχος ήταν να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές για τον δήμο της Αθήνας.

Παρά την πολύωρη συνάντηση, τα δύο μέρη δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με τα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή να ενημερώσουν αύριο, Πέμπτη, την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για την εξέλιξη της συζήτησης με τον Νίκο Παππά.

Στη συνέχεια, η Πολιτική Γραμματεία θα αποφασίσει αν θα επικυρώσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα ή αν θα προχωρήσει σε δικό της υποψήφιο.

Στο τραπέζι υπάρχουν τα ονόματα των:

– Κώστα Ζαχαριάδη, που θεωρείται ο επικρατέστερος,

– Νίκου Φίλη, ως πρόταση της «Ομπρέλας»,

– Κώστα Τσουκαλά, μετά από πρόταση του Διονύση Τεμπονέρα,

– Όλγας Μπαλαούρα, μετά από πρόταση της «Ανοιχτής Πόλης»,

– Πέτρου Φιλίππου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...