Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τα Ακροδεξιά παιχνίδια του Ασκούνη

Παρασκήνιο

Απορίες «γέννησε» η σκηνοθετημένη,  μέσω καταγγελίας, απουσία του Κώστα Ασκούνη από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλλιθέας.
 

Οι απορίες λύθηκαν μερικές ώρες μετά όταν ο κ. Ασκούνης εθεάθη σε συγκέντρωση δεξιών και υπέρ-δεξιών στελεχών που σκοπεύουν να δημιουργήσουν κόμμα στο δεξιό και υπέρ πατριωτικό χώρο .

 Η εμφάνιση όμως αυτή δημιούργησε μεγάλη δυσαρέσκεια σε στελέχη της ίδιας του της  παράταξης.
 «Σε μια στιγμή που προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στην Αριστερά και στο ΣΥΡΙΖΑ ,την ίδια ώρα εμφανίζεται σε συγκεντρώσεις ακροδεξιών και δεξιών στοιχείων. Προφανώς έχει χάσει κάθε αίσθηση της πολιτικής συνέπειας και κυρίως έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα αν νομίζει ότι έτσι μπορεί να ξεγελάσει ψηφοφόρους» σχολίαζαν δημοτικοί παράγοντες .

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια αφού σύντομα ο Κώστας Ασκούνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις τόσο στην παράταξή  του αλλά  και στον κομματικό φορέα τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια προ το πρόσωπό του, από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...