Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ένα ακόμη άβατο παρανομίας, η κατάληψη 111, τελείωσε»!

Παρασκήνιο

Με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην επιτυχή στοχευμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, όπου, παρουσία εισαγγελέα, τερματίστηκε επταετής κατάληψη εξαώροφου κτιρίου που ανήκει στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Στο κτίριο το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από άγνωστα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, επιβεβαιώθηκε υδροκλοπή και ρευματοκλοπή, ενώ διαπιστώθηκε πως δωμάτια αυτού είχαν μετατραπεί σε μπαρ και γυμναστήριο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ένα ακόμη άβατο παρανομίας τελείωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκκενώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η «κατάληψη 111» σε κτίριο που ανήκει στο ΕΦΚΑ. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά!»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...