Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ για την επιχειρησιακή ετοιμότητα στη μάχη κατά των ναρκωτικών»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή στα social media αναφέρεται στις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη μάχη κατά των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικά έγραψε:  

«Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που για άλλη μια φορά επέδειξε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα στη μάχη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. 

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην ορεινή περιοχή του ανατολικού Ολύμπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 5.052 δενδρύλλια κάνναβης. Χθες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 173 κιλά και 450 γραμμάρια κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά.

Έρχονται να προστεθούν σε μία μεγάλη σειρά επιτυχιών της Δίωξης Ναρκωτικών τους τελευταίους 12 μήνες: εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 39.555 δενδρύλλια κάνναβης, 5,5 τόνοι χασίς, περισσότερα από 220 κιλά οπιούχων (ηρωίνη και μορφίνη), σχεδόν 500 κιλά και χιλιάδες χάπια διεγερτικών (κοκαΐνη και έκσταση κτλ) και σχεδόν 800 χιλιάδες δισκία ναρκωτικών φαρμάκων. 

Συνεχίζουμε αποτελεσματικά».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Πέτρος Παππάς «αδειάζει» τον Φαραντούρη: Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και πέφτουν από τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού

«Αδειάζει» τον Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία ...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...