Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Θείος Κασσελάκη: «Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται»

Παρασκήνιο

Απρόβλεπτο χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο θείος του και είπε «γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται». Ο αδερφός της μητέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης, αναφέρθηκε στον γάμο του ανιψιού του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. 

«Να ζήσουν ευτυχισμένοι, να είναι αληθινοί, πραγματικοί και ό,τι ποθούν (να έχουν). Να είναι ευτυχισμένος, να είναι αληθινό και ας είναι… με όποιον θέλει ας είναι», ανέφερε στον Alpha ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην αδερφή του και το πώς την άκουσε. «Ήταν συγκινημένη και εννοείται χαρούμενη. Πάντα σε τέτοιες στιγμές συγκινούνται οι γονείς. Να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα».

Ο θείος δεν πήγε στον γάμο, αν και θα ήθελε, καθώς ήταν υπερατλαντικό ταξίδι. 
«Θα ήθελα να είμαι. Γιατί από τα μικρά του βήματα τον έχω ζήσει. Ερχόταν πάνω στη Ριτσώνα, στον παππού που ήταν το πατρικό, τα καλοκαίρια που ήταν μικρός. Μακριά τώρα είναι, μου έλειψε βέβαια, θα ήθελα να είμαι εκεί πέρα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Ήταν υπερατλαντικό ταξίδι, Εγώ δεν μπορώ τόσο ταξίδι», είπε ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως το υπερατλαντικό ταξίδι δεν ήταν ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας, εξηγώντας ότι ο ανιψιός του ξαφνιάζει τον κόσμο και είναι απρόβλεπτος. 

«Ήταν κλειστό, ήταν και ξαφνικό. Αυτό έχει αξία, που ήταν ξαφνικό. Μας ξάφνιασε όλους. Μου αρέσει να ξαφνιάζει ο Στέφανος τον κόσμο. Είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε. Το έχει αυτό. Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται», ανέφερε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Φόρτωση άρθρων...