Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛ.ΑΣ. και ξέρει και κάνει τη δουλειά της»

Στη δωδέκατη σύλληψη για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανακοίνωσή του. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδίδει τα εύσημα στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του δωδέκατου εμπλεκόμενου στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή και τη νέα σύλληψη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της.

Όλοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

Τώρα πλέον, είναι υπόθεση όλων μαζί, του Κράτους, της Πολιτείας, των αθλητικών παραγόντων, των ίδιων των φιλάθλων να βάλουμε οριστικό τέλος στη βία και το χουλιγκανισμό μέσα και έξω απ’ τα γήπεδα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...