Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Θεοχαρόπουλος: Το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το χρεώνεται ο Κασσελάκης

«Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή» δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το πρωί της Παρασκευής προσθέτοντας για τις απολύσεις του ίδιου και άλλων στελεχών, πως «όλη η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις».

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν το αποτέλεσμα των ευρωκλογών είναι αρνητικό, το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης και αυτή η συζήτηση στα όργανα δεν θα αποφευχθεί».

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντοαριστερά και επιβάλλεται ποινή» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό» συμπλήρωσε και διεμήνυσε ότι «οι αποπομπές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ με 12 χρόνια πορεία στην κεντροαριστερά ό,τι και αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερουλάνος: «Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και τα δύο πράγματα μαζί θα το κρίνει ο κόσμος»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές ηγεσίας στο κόμμα, αλλά και ...

Φόρτωση άρθρων...