Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: O Άντι Γκαρσία τρώει γύρο και σουτζουκάκια με τον Τζιτζικώστα (Photos)

H ταινία «Αναλώσιμοι 4» με τον Άντι Γκαρσία, τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ και άλλους χολυγουντιανούς αστέρες μπαίνει η Θεσσαλονίκη.

Χθες το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έφαγε με τον Άντι Γκαρσία σε ένα εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν για τις εμπειρίες του ηθοποιού στην πόλη και στα γυρίσματα που γίνονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο πολιτικός και ο διάσημος ηθοποιός έφαγαν σουτζουκάκια και γύρο. Παράλληλα, συζήτησαν για πράγματα που μπορούν να γίνουν επιπλέον ώστε η Θεσσαλονίκη να γίνει ακόμη πιο ελκυστική για διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, πράγμα που επιδιώκει σταθερά η Περιφέρεια, αλλά και προσωπικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πάντως, ο Αντι Γκαρσία, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με αναμνήσεις από μνημεία και τοπόσημα της Θεσσαλονίκης, αλλά και με μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή, ο οποίος ξεναγήθηκε στην πόλη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Καμάρα , την Ροτόντα, την Αρχαία Αγορά. 

Όταν επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

Θεσσαλονίκη: O Άντι Γκαρσία τρώει γύρο και σουτζουκάκια με τον Τζιτζικώστα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Τούρτα με λάθος νούμερο στα κεράκια έσβησε ο Κασσελάκης για τα γενέθλιά του (Videos&Photos)

Λάθος νούμερο είχε στα κεράκια η τούρτα που έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα γενέθλιά του, στην ταβέρνα στη Θήβα που βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τους συνεργά...

Φόρτωση άρθρων...