Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας - Είχε τριπλά εμβολιαστεί

Παρασκήνιο

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος είχε λάβει και τις τρεις δόσεις όπως λέει, αλλά παρουσίασε το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα. Ο μοριακός έλεγχος, λοιπόν, έδειξ ότι ήταν θετικός στον COVID19.

Ολόκληρη η ανάρτηση του

Θετικός στον COVID-19:

Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Φόρτωση άρθρων...