Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τι λένε οι επικοινωνιολόγοι στον Τσίπρα

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας ακούει καθημερινά τους επικοινωνιολόγους του να τού λένε ότι πρέπει να κάνει τον κόσμο να... ξεχάσει ότι ήταν Πρωθυπουργός και να διεκδικεί την ψήφο τους ως απλός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η πραγματικότητα δεν τον αφήνει να αγιάσει. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Κουμουνδούρου έχουν διεξαχθεί τουλάχιστον τρεις συσκέψεις για να εξεταστεί πώς θα διαχειριστεί το κόμμα και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας το κυβερνητικό παρελθόν που συνέχεια βρίσκουν μπροστά τους. 

Βλέπετε, ο Αλέξης Τσίπρας τα έχει κάνει... όλα: και μνημόνιο έχει εφαρμόσει και τα όρια ηλικίας έχει ανεβάσει και «κυβέρνηση-κουρελού» έχει φτιάξει, αλλά και να αναδείξει ηγεσία στη Δικαιοσύνη της αρεσκείας του έχει αποπειραθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...