Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τι «συνδέει» Ανδρουλάκη - Κατρίνη

Από χθες νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής είναι ο Μιχάλης Κατρίνης, έπειτα από απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Μιχάλη Κατρίνη τους συνδέει κοινό παρελθόν. Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής», ο 46χρονος βουλευτής Ηλείας αποτελούσε τον επικεφαλής του εκσυγχρονιστικού μπλοκ της νεολαίας, όπου και το 2007 και όντας πλέον 32 ετών, σε περίοδο που προετοιμάστηκε για να κατέβει βουλευτής στο νομό του, στην συγκεκριμένη ομάδα τον διαδέχτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά από περίπου δεκαπέντε χρόνια ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ τοποθέτησε τον Μιχάλη Κατρίνη στη θέση του προέδρου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να βρεθεί ο ίδιος στο Κοινοβούλιο, μετά τις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...