Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τι συζήτησε ο Παπανδρέου με Χρηστίδη και Γερουλάνο

Συναντήσεις με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιεί σήμερα από το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του, διάρκειας μιας ώρας, με τον Παύλο Γερουλάνο. Εξερχόμενος ο κ. Γερουλάνος συνομίλησε με δημοσιογράφους λέγοντας πως, «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα». Ενώ πρόσθεσε, ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12:30 η συνάντηση διάρκειας μισής ώρας του Παύλου Χρηστίδη με τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης «είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Σημείωσε επίσης πως πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης και των διαδικασιών. Οι δυο άντρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και χθες.

Παράλληλα, χθες το βράδυ επικοινώνησε μέσω zoom με τον Χάρη Καστανίδη. Από το περιβάλλον του ξεκαθαρίζεται ότι παραμένει σταθερός στην διεκδίκηση της ηγεσίας. Επικοινώνησε χθες και με τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Αναμένεται σήμερα επικοινωνία, πιθανόν μέσω zoom, με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη, δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή θα συναντηθούν αύριο Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15:00 θα φύγει ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς έχει προγραμματισμένο ταξίδι στην Ηλεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...