Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τηλεοπτικός δημοσιογράφος κατηγορείται για διακίνηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του

Νέες υποθέσεις για revenge porn έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έχει αναλάβει δύο υποθέσεις για εκδικητική πορνογραφία.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στον ANT1, επισήμανε ότι η πρώτη υπόθεση αφορά δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του και γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας ότι έδωσε στον άνδρα με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, αλλά στο ποινικό κομμάτι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο. Η δεύτερη υπόθεση αφορά στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με ερωτικές τους στιγμές τόσο σε κόσμο μέσα στο κόμμα όσο και στο Πανεπιστήμιο, για να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, επειδή χώρισαν.

Ακόμα, θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έχει πέσει και γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα. Πρώην σύντροφος δημοσιοποίησε φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...