Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Tο… φιντάνι, ξέφυγε: Θεωρεί μαγαζί του και παιχνίδι τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκήνιο

Αυτό το φιντάνι, όπως χαρακτήρισε ο Κουτσούμπας τον Κασσελάκη, το έχει τερματίσει. Εμφανίζεται απροειδοποίητα στις Νομαρχιακές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Τάιλερ και τον σκύλο τους για να στήσει σόου ευτελίζοντας τις κομματικές διαδικασίες.

Δεν υπολογίζει το καταστατικό, ούτε τα όργανα και θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ δικό του μαγαζάκι. Διαμηνύει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την αρχηγία όσο και αν βυθιστούν τα ποσοστά του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Ετοιμάζεται για να κλείσει το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής» και για μαζικές εκκαθαρίσεις όσων δημοσιογράφων με αριστερή ταυτότητα απέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηρίζει φιλανθρωπία την πληρωμή του δώρου στους εργαζόμενους στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης και επαίρεται ότι εξασφάλισε το ποσό με έρανο.

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα στις συνεντεύξεις, γιατί άλλα των ρωτάνε και άλλα απαντάει. Αποκαλύπτεται η ιδεολογική του γύμνια, η έλλειψη συγκρότησης και η ανασφάλεια που τον διακατέχει.

Στην εναγώνια προσπάθειά του να διασωθεί επιχειρεί να στήσει ένα συνέδριο επιθεώρησης, μετατρέποντας σε νούμερα τα εναπομείναντα στελέχη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Φόρτωση άρθρων...