Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε τα μεσάνυχτα ο Στέφανος Κασσελάκης

Παρασκήνιο

Στο ΕΚΑΒ μετέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, που συνομίλησε με εργαζόμενους, τους ευχαρίστησε για τα όσα προσφέρουν και τους ευχήθηκε «χρόνια πολλά», εκφράζοντας τη στήριξη του κόμματός του στο πρόσωπό τους «την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία».

Ο κ. Κασσελάκης ευχήθηκε καλές γιορτές στους εργαζόμενους, ενώ συνομίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μην παραλείποντας να τους επισημάνει ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Επίσης, επέκρινε την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ. «Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες», ανέφερε.

«Εσείς είστε οι ήρωες της κοινωνίας, εμείς είμαστε η πολυτέλεια» είπε σε έναν από τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Φόρτωση άρθρων...