Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

To Μέγαρο Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο

Εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου ανταποκρίθηκε σε αίτημα που έφτασε στον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μεριμνώντας για την αποστολή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βοηθήσει στη δραστηριότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Στο αίτημα ανέφεραν πως με αφορμή την υποστήριξη των σχολείων με διαδραστικών πίνακες από το υπουργείο Παιδείας, η αποστολή συναφούς υλικού στο εργαστήρι θα βοηθούσε ενισχυτικά την ενασχόληση των ωφελουμένων με τον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, το πρωθυπουργικό γραφείο φρόντισε αυτή η επιθυμία να εκπληρωθεί με τον πιο άμεσο τρόπο.

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που εργάζεται από το 1990 με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 160 νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με τρεις Εκπαιδευτικές Μονάδες-ΚΔΗΦ, δύο στο Μεσολόγγι και μία στο Αγρίνιο και δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: «Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών»

Αιχμές αφήνει το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις Ευρωεκλογές. «Ο ΣΥΡΙΖΑ -γι...

Φλωρίδης κατά ΠΑΣΟΚ για το νέο δικαστικό χάρτη: Θα γίνετε πολιτική ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ άφησε ο Γιώργος Φλωρίδης με αφορμή τη στάση της Χαριλάου Τρικούπη στο νέο δικαστικό χάρη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, κάνει λόγο για «εθνικό...

Φόρτωση άρθρων...