Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

To Μέγαρο Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο

Παρασκήνιο

Εκπαιδευτικό υλικό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Αγρίνιο απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου ανταποκρίθηκε σε αίτημα που έφτασε στον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, μεριμνώντας για την αποστολή ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βοηθήσει στη δραστηριότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Στο αίτημα ανέφεραν πως με αφορμή την υποστήριξη των σχολείων με διαδραστικών πίνακες από το υπουργείο Παιδείας, η αποστολή συναφούς υλικού στο εργαστήρι θα βοηθούσε ενισχυτικά την ενασχόληση των ωφελουμένων με τον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, το πρωθυπουργικό γραφείο φρόντισε αυτή η επιθυμία να εκπληρωθεί με τον πιο άμεσο τρόπο.

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που εργάζεται από το 1990 με στόχο την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη 160 νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με τρεις Εκπαιδευτικές Μονάδες-ΚΔΗΦ, δύο στο Μεσολόγγι και μία στο Αγρίνιο και δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Μάντζος: «Εάν οι παρακολουθήσεις είναι η νέα “κανονικότητα”, συγγνώμη, δεν θα πάρουμε»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παγάνη και Αμαλία Κάντζου παραχώρησε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης ...

Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κάνει εκστρατεία εναντίον της Τουρκίας»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να κατηγορεί αυτήν τη φορά τη...