Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

H κρητική κουζίνα κέρδισε τις εντυπώσεις στο δείπνο Μητσοτάκη με Μπιν Σαλμάν - Το μενού του Χανιώτη σεφ

Οι δύο άνδρες μαζί με τους συνεργάτες τους γεύτηκαν την παραδοσιακή κρητική κουζίνα σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στο Μουσείο της Ακρόπολης

H κρητική κουζίνα κέρδισε τις εντυπώσεις στο δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σαουδάραβα πρίγκηπα. Αυτό επεσήμανε ο Χανιώτης σεφ Στέφανος Μπουρδάκης που μίλησε στο Flashnews.gr για το φαγητό που ετοίμασε στο δείπνο.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του πρωθυπουργού γεύτηκαν τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασε ο πολύπειρος και γνωστός Χανιώτης σεφ Στέφανος Μπουρδάκης που δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια, ενώ αποτελεί επιλογή της οικογένειας Μητσοτάκη για πάνω από 25 χρόνια.

Το κρητικό δείπνο περιελάμβανε:

  • Ντολμαδάκια
  • Σαλάτα Ντάκο
  • Γαμοπίλαφο με κρέας βραστό από τις κρητικές μαδάρες
  • Αρνάκι με πατάτες φούρνου και σάλτσα ντομάτας
  • Γλυκό κανταΐφι, me κρέμα μαστίχα και παγωτό τριαντάφυλλο
  • Φρούτα

Όπως σημειώνει στο Flashnews.gr o κ. Στέφανος Μπουρδάκης ιδιοκτήτης του catering “Βourdakis Executive Events Services”, “ο Σαουδάραβας πρίγκηπας ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος. Μάλιστα μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί τα βρήκε όλα εξαιρετικά!”.

“Η Κρήτη αναφέρθηκε σε συζήτηση στο δείπνο όπως και το κρητικό φαγητό και αυτό είναι το σημαντικό. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστό ότι αγαπάει την κρητική κουζίνα”, μας τόνισε ο κ. Μπουρδάκης.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι η οικογένεια Μπουρδάκη συνεχίζει την παράδοση καθώς νεότερα μέλη της ασχολούνται με την μαγειρική υψηλής ποιότητας.

Δείτε τα πιάτα

ntakos
Ο ντάκος

 

arni
Αρνάκι με πατατούλες και σάλτσα ντομάτας

 

ar
Αρνάκι με πατατούλες και σάλτσα ντομάτας
kata
Κανταΐφι με παγωτό τριαντάφυλλο

 

pp
Ο κ. Μπουρδάκης με τον Σαουδάραβα υπουργό Οικονομικών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...