Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

To... θάψιμο του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεζονέτα 250 τετραγωνικών

Παρασκήνιο

Χθες ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος έκανε πραγματικότητα το όνειρο του να περάσει από την εικονική πραγματικότητα στη... ζωντανή πραγματικότητα της μεζονέτας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ο... ουρανοκατέβατος αρχηγός άνοιξε στο MEGA το νέο χλιδάτο σπίτι του στο Κολωνάκι, ξεναγώντας όχι μόνο τον δημοσιογράφο, αλλά το... πανελλήνιο!

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Γούστο του και... καπέλο του, καθώς την απέκτησε με τα λεφτά του και λογαριασμό δεν χρειάζεται να δώσει. Να το χαρεί ο άνθρωπος με τον σύζυγο του και να έχει μόνο καλές αναμνήσεις από το πολυτελές ακίνητο των 1,7 εκατ. ευρώ, που απέκτησε από τον βρετανικό οίκο Sotheby's! Όμως, μιλάμε για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εντός 90 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του θα έπρεπε να έχει υποβάλει πόθεν έσχες όπως το έχουν κάνει εδώ και 27 χρόνια τόσοι και τόσοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, κρατικοί λειτουργοί κλπ. Σε αυτό το σημείο μια κίτρινη κάρτα, εκτιμούμε ότι αξίζει στον... ουρανοκατέβατο!

Όμως, υπάρχει και... κόκκινη κάρτα. Είναι αυτή που δείχνει η ίδια η πραγματικότητα στο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά τύχη έπεσε στα χέρια ενός αμερικανοτραφή καπιταλιστή, που κάποια στιγμή σηκώθηκε από την... ξαπλώστρα στις Σπέτσες και είπε να βάλει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που... έψαχνε για αρχηγό. Δεν μελέτησε τι έκτρωμα είναι αυτό το κόμμα, αλλά, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει ένα κόμμα, το οποίο μάλιστα έχει ασκήσει εξουσία.

Μην ξεχνάμε ότι όταν ο Κασσελάκης ήταν μικρός, κατά δήλωση του πατέρα του, έξω από το υπνοδωμάτιο του υπήρχε αυτοκόλλητη επιγραφή με τη φράση "Χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού". Γι αυτό και μας έχει ζαλίσει τα... τύμπανα, ζητώντας πρόωρες εκλογές, πιστεύοντας ότι θα είναι πρώτος! Τρομάρα του...

Η... ξενάγηση στο πολυτελές ακίνητο αποτελεί μία ακόμη... ροχάλα στους αριστερούς, τύπου Πολάκη, για να θυμούνται ότι καλύτερα να είσαι καπιταλιστής και να σε βρίζουν παρά κομμουνιστής και να σε λυπούνται επειδή έγινες καπιταλιστής! Τους βάζει στον... πάτο τα συνθήματα κατά των Αμερικανών ("ιερή η συμμαχία του ΝΑΤΟ", δήλωσε προσφάτως ο ιδιοκτήτης πολυτελών κατοικιών, αστακοκάραβων, μετοχών κλπ.) και τσάμπα τόσοι αγώνες και τόσα... χιλιόμετρα από το Σύνταγμα στην αμερικανική πρεσβεία!

Βέβαια, κομμουνιστής δεν είναι ο Κασσελάκης. Αλλά ούτε και Αριστερός. Είναι ένας τυχοδιώκτης που έχει βρει τόσα κορόιδα για να τους πλασάρει τα παραμύθια του μέσω Τικ Τοκ και συνεντεύξεων σε πρωινομεσημεριανάδικες εκπομπές life style, τα οποία φυσικά αυτοί καταπίνουν αμάσητα. Ποντάρει στην αλίευση... χαζών από τους νέους, τις νοικοκυρές και γενικά όποιον έχει το μυαλό πάνω από τη... σκούφια! Μπράβο στον Κασσελάκη που ξεφτίλισε με τον δικό του τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως αυτός να ξέρει περισσότερο από τον καθένα πώς να το κάνει και μάλιστα με τον πλέον αποθεωτικό τρόπο...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...