Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Tο tweet του Κυριάκου Πιερρακάκη για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

Aνάρτηση για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έκανε o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», Κυριάκος Πιερρακάκης, ενόψει της εκδήλωσης για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της @gsis_gov_gr είχα την ευκαιρία να πω στον Γενικό Γραμματέα Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο @DimosthenisAnag και σε όλους τους υπαλλήλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εξαιρετική δουλειά, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά τους», έγραψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Πέτρος Παππάς «αδειάζει» τον Φαραντούρη: Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και πέφτουν από τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού

«Αδειάζει» τον Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...