Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Τολμηρά και αυστηρά μέτρα εδώ και τώρα για να τελειώσουμε με την πανδημία

Η σημερινή ηγεσία της χώρας έχει αποδείξει πως διαθέτει το σθένος να παίρνει δύσκολες αποφάσεις όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο

Τέλος στις μεσοβέζικες λύσεις και τα μέτρα που χαϊδεύουν τα αυτιά των ψηφοφόρων με φόντο τις επερχόμενες εκλογές πρέπει να βάλει η Κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το νέο μεγάλο κύμα της πανδημίας.

Σε μία περίοδο που η Ελλάδα παλεύει να μπει σε μια νέα τροχιά σε οικονομικό, αναπτυξιακό και κοινωνικό επίπεδο καθίσταται επιτακτική η ανάγκη το Μέγαρο Μαξίμου να προχωρήσει με αποφασιστικότητα και χωρίς ενδοιασμούς στο σχέδιο Β, το οποίο μεταξύ άλλων χρειάζεται να φέρει στο τραπέζι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το μεγαλύτερο αν όχι όλο, κομμάτι του πληθυσμού.

Δεν μπορεί την ώρα που η επιστήμη έχει δώσει απλόχερα ένα δώρο που σώζει ζωές, διάφοροι ψεκασμένοι και όσοι τους υποστηρίζουν πολιτικά να θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Τα πολλά λόγια είναι πλέον φτώχεια και αποτελεί υποχρέωση κάθε σοβαρής και υπεύθυνης Κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα ανάχωμα απέναντι στη βλακεία, προωθώντας πρωτοβουλίες που θα βάζουν στην άκρη το πολιτικό κόστος.

Η σημερινή ηγεσία της χώρας έχει αποδείξει πως διαθέτει το σθένος να παίρνει δύσκολες αποφάσεις όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Από την πλευρά της η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων καρτερούν την κανονικότητα και έχουν συνδράμει με τη στάση τους στο να αντιμετωπιστεί αυτή η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

Τα ψέματα λοιπόν έχουν τελειώσει και για όσους παριστάνουν τους αντάρτες και αρνούνται να εμβολιαστούν αλλά και για εκείνους που βάζουν πάνω από την ανθρώπινη ζωή και την ομαλή λειτουργία του Κράτους την άγρα των ψήφων και την πολιτική τους επιβίωση.

Ας βάλει ένα τέλος επιτέλους ο Πρωθυπουργός στην περιπέτεια με την υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς και αυστηροποίηση των μέτρων για τους παραβάτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θα «οργώσει» την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί που επιθυμούν να προταθούν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και πως ο Κασσελάκης αποφάσισε να «καθαρίσει» τον Πολάκη

Στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σχεδιάζει να οργώσει την χώρα, στις 30 μέρες που έμειναν μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Όσο κ...

Γεωργιάδης σε Κασσελάκη για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: Πουλούσα και βιβλία του Μαρξ, δεν ήμουν κομμουνιστής

Απάντηση σε σκληρούς τόνους για τη χθεσινή καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ότι στο παρελθόν «πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού» έδωσε ο υπουργός Υγείας Ά...

Ο Κασσελάκης έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για Βασιλειάδη και Σπίρτζη

«Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλ...

Φόρτωση άρθρων...