Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος (εικόνες)

Για σύλληψη ενός Έλληνα κατασκόπου κάνουν λόγο τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ο εν λόγω άντρας δρούσε για λογαριασμό τη ΕΥΠ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της. 

Ο Amar Ampara συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και ασχολούνταν με κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό το όνομα του εμπορίου.

Πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας αναφέρουν ότι η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.

Ο Ampara, ο οποίος συνελήφθη από την επιχείρηση της MIT, συγκέντρωνε πληροφορίες για τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα και τις μεταβιβάζει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και διεξήγαγε έρευνα για Σύρους στην Τουρκία και επιχειρηματίες στην Ελλάδα που υποστηρίζουν την FETO, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΥΠ.

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγρια κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες Κασσελάκη – Η όαση της Σίβα και η... «τεράστια αποκάλυψη»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία στη «σκιά» των νέων δημοσιευμάτων για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη, που υπηρετεί τη στρατι...

Φόρτωση άρθρων...