Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος (εικόνες)

Παρασκήνιο

Για σύλληψη ενός Έλληνα κατασκόπου κάνουν λόγο τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα ο εν λόγω άντρας δρούσε για λογαριασμό τη ΕΥΠ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της. 

Ο Amar Ampara συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και ασχολούνταν με κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό το όνομα του εμπορίου.

Πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας αναφέρουν ότι η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.

Ο Ampara, ο οποίος συνελήφθη από την επιχείρηση της MIT, συγκέντρωνε πληροφορίες για τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα και τις μεταβιβάζει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και διεξήγαγε έρευνα για Σύρους στην Τουρκία και επιχειρηματίες στην Ελλάδα που υποστηρίζουν την FETO, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΥΠ.

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος
Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης: Συνελήφθη Έλληνας κατάσκοπος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέλιος Πέτσας: Προτάθηκε στον Ανδρουλάκη να ενημερωθεί σε προσωπικό επίπεδο κι αρνήθηκε

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του κακόβουλου λογισμικού «Predator» στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, και την παρακολούθησή τ...