Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τρεις ενστάσεις στο Εκλογοδικείο για τους «Σπαρτιάτες»

Τρεις ενστάσεις έχουν κατατεθεί στο Εκλογοδικείο για το κόμμα «Σπαρτιάτες». Η πρώτη ένσταση στρέφεται κατά της εκλογής του βουλευτή Β΄ Πειραιά των «Σπαρτιατών», Αλέξανδρου Ζερβέα, αλλά και κατά της απόφασης 174/2023 του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατά το μέρος που αφορά την ανακήρυξη των βουλευτών.

Η δεύτερη στρέφεται κατά των: Βασίλη Στίγκα, πρόεδρου του κόμματος Σπαρτιάτες και βουλευτή Β3 εκλογικής περιφέρειας Νότιου τομέα Αθηνών,  Πέτρου Δημητριάδη, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και Ακριβής Πετροπούλου, αναπληρωματικής βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, η τρίτη ένσταση στρέφεται κατά της χρήσης και διατήρησης του εθνικού προσδιορισμού του εμβλήματος του κόμματος των «Σπαρτιατών».

Η πρόεδρος του Εκλογοδικείου και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ευαγγελία Νίκα, θα προσδιορίσει τους δικαστές-εισηγητές και τις ημερομηνίες συζήτησης των παραπάνω ενστάσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου: Με πήρε η Ούρσουλα τηλέφωνο να μάθει τι γίνεται

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων. «Είναι...

Φόρτωση άρθρων...