Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τσακαλώτος: «Είμαι υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» (Photos)

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός επισκέφτηκε την Κεφαλονιά και συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους εργαζομένων στο Αργοστόλι.

Στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, με μέλη του διοικητικού συμβούλιου και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων. Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ακρίβεια που βιώνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις και τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε από την κρίση του 2019. Την πανδημία διαδέχθηκε η ενεργειακή κρίση και η κρίση ακρίβειας, επηρεάζοντας όλους και όλες. Συνέπεια αυτών είναι και το έντονο πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια.

Τσακαλώτος: «Είμαι υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι η μόνη βιώσιμη λύση είναι να γίνει ισόρροπη κατανομή βαρών ανάμεσα στους δανειολήπτες, τις τράπεζες και το κράτος και όχι μόνο επιβάρυνση των δανειοληπτών. Αναφέρθηκε επίσης στη στεγαστική κρίση - ένα πρόβλημα που οξύνεται ολοένα περισσότερο - και τόνισε ότι χρειάζεται ρύθμιση αλλά και παρεμβάσεις που να αυξάνουν το απόθεμα κατοικιών.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι είναι υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας, αλλά και του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού έτσι ώστε να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Τσακαλώτος: «Είμαι υπέρ μιας συλλογικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης για Παπανώτα: Καλά έκανα που τον διέγραψα - Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις, όχι στα λόγια

«Καλά έκανα και διέγραψα τον κύριο Παπανώτα, να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλά με ρατσιστικό λόγο, προσβάλλει μία ολόκλη...

Ελ. Μελέτη: Δέχομαι χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου - Με λένε πόρνη και φασίστρια

Για χυδαία και απροκάλυπτη βία που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, α...

Φόρτωση άρθρων...