Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Τσακίρης: «Συνετά και στοχευμένα προς τις ευάλωτες ομάδες τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης»

«Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης που ανακοινώθηκαν χθες είναι συνετά και στοχευμένα προς τις ευάλωτες ομάδες», τόνισε o ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.

«Στο νέο ΕΣΠΑ ενσωματώσαμε πολλά νέα πράγματα με στόχο να είναι πιο απλό, πιο ευέλικτο και λιγότερο γραφειοκρατικό», είπε ο υφυπουργός για τον νόμο που ψηφίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή.

 Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή «Secret» με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είπε πως δύο είναι οι πυλώνες, ο ψηφιακός και ο πράσινος, η ένταξης στο νέο ΕΣΠΑ θα γίνεται πολύ γρήγορα και η εκταμίευση μετά το έργο θα γίνεται άμεσα.

Όσον αφορά στις νεοφυείς επιχειρήσεις είπε πως ο μηχανισμός προχωράει κανονικά. 
Ακόμα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης είπε πως οι περιφέρειες θα πρέπει να έχουν μηχανισμούς ώστε να απορροφήσουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Φόρτωση άρθρων...