Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο Τσελίκ: «Η Ελλάδα βυθίζει βάρκες στο Αιγαίο και βασανίζει μετανάστες»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ. Ο Τούρκος πολιτικός εκτόξευσε για άλλη μια φορά κατηγορίες για υποτιθέμενη κακομεταχείριση μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν παράτυπα στη χώρα μας.

«Η Τουρκία σηκώνει το βάρος όλου του κόσμου. Σκεφτείτε πόσο ντροπή θα ήταν αν πέθαιναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκεί. Στη Μεσόγειο, το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες, τους εγκαταλείπει στον θάνατο και τους βασανίζει. Τώρα η Ελλάδα θα ζήσει με αυτή τη ντροπή για μια ζωή», ανέφερε ενώπιον μελών της νεολαίας του AKP στην Κωνσταντινούπολη.

Με αυτόν τον τρόπο ο Τσελίκ επιχείρησε να εκτονώσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας για τα εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών που ζουν εκεί τα τελευταία χρόνια.

«Δεν πρέπει να συγχέουμε την παραγωγή πολιτικής με τον ρατσισμό. Δυστυχώς, κάποια κόμματα είναι ρατσιστικά. Δεν λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν εδώ για πάντα. Μόλις εκλείψει ο φόβος του θανάτου στο περιβάλλον, οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις χώρες τους. Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει η πληθυσμιακή δομή αυτού του τόπου. Στο τέλος θα επιστρέψουν στις χώρες τους», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του ΑΚΡ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός», τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔ...

Πραγματικός ηγέτης των «Σπαρτιατών» ο Κασιδιάρης – Τους ξεσκέπασε ο Άρειος Πάγος

Κόλαφος είναι για τους «Σπαρτιάτες» το σκεπτικό του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου με το οποίο το κόμμα κόπηκε από τις Ευρωεκλογές. Οι Αρεοπαγίτες κατέληξαν ομόφωνα στο ...

Φόρτωση άρθρων...