Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Τυμβωρυχία» Παπαδημούλη για τον Χρήστο Σαρτζετάκη - Σύγκρινε την υπόθεση Λαμπράκη με την Novartis

Παρασκήνιο

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, προχώρησε σε μια απίστευτη απρέπεια.

Με αφορμή το θάνατο του Χρήστου Σαρτζετάκη, πήγε να συγκρίνει τη δολοφονία Λαμπράκη και το ρόλο που έπαιξε τότε ως δικαστής ο Σαρτζετάκης, με την υπόθεση της Νοvartis και όσα κάνει τώρα η Δικαιοσύνη.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας προφανώς να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξήτου και σε αόμα που την στηρίζουν, υποστήριξε ότι σήμερα διώκονται όσοι  ανέδειξαν την υπόθεσηNovartis και ότι πάει να κουκουλωθεί το σκάνδαλο.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ασύλληπτη απρέπεια στα όρια της τυμβωρυχίας την πλευρά του κ. Παπαδημούλη. Διότι πολιτική δεν κάνεις μέσω του θανάτου ενός ανθρώπου, ούτε επιδιώκεις να περάσεις ανόητα πολιτικά μηνύματα.

Και μάλιστα για πρόσωπα που χωρίς να το κατονομάζεις το βάζεις στην ίδια πρόταση με τον ηρωικό βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη και τον δικαστή θρύλο Χρήστο Σαρτζετάκη.

Οι απαντήσεις που έλαβε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαρακτηριστικές για την άστοχη τοποθέτηση.

1
2

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Φόρτωση άρθρων...