Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Βαρόμετρο για τις εκλογές η Κρήτη

Παρασκήνιο

Ένα νησί που όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, θα κάμερες θα ζουμάρουν πάνω του είναι η Κρήτη. Ο λόγος προφανής. Ο Μητσοτάκης κατάγεται από την Κρήτη, ένας βέρος Ηρακλειώτης είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης που πίνουν τσικουδιές στο όνομα του οι συμπατριώτες του.

Ο Μητσοτάκης πήγε πολλές φορές στο νησί ενώ έτρεξε και τον ΒΟΑΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι υποψήφιος και στο Ηράκλειο για να ενισχύσει τις γαλάζιες δυνάμεις.

Υποψήφιοι στον ίδιο νομό θα είναι ξανά οι νυν βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Μάξιμος Σενετάκης, ενώ ο Παύλος  Μαρινάκης συνεχίζει να ψάχνει ονόματα που θα προσθέσουν πόντους στο ψηφοδέλτιο της Δεξιάς.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι υποψήφια στα Χανιά. Υποψήφιοι θα είναι οι βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης, ενώ από πολλούς θεωρείται «κλειδωμένη» και η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη.

Στο Ρέθυμνο και το Λασίθι η ΝΔ έχασε την πρώτη θέση για μερικές χιλιάδες ψήφους, εκλέγοντας βουλευτές τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Φόρτωση άρθρων...