Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Βορίδης: «Η συμπεριφορά του Πολάκη μου θύμισε τον Κασιδιάρη»

Παρασκήνιο

Στο περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή αναφέρθηκε ο Μάκης Βορίδης.

«Με αυτή τη συμπεριφορά Πολάκη θυμήθηκα ξανά τον Κασιδιάρη. Θυμήθηκα δηλ. κάτι το οποίο είχαμε εξαλείψει από το Κοινοβούλιο. Αυτές τις συμπεριφορές για τις οποίες υπήρχε η απόλυτη περιφρόνηση της θεσμικής τάξης, υπήρχαν ύβρεις…», είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι «ορθά ο κ. Αθανασίου επισήμανε ότι παρέκκλινε του θέματος ο κ. Πολάκης και ότι πράγματι ο Κανονισμός λέει ότι δεν διεξάγεται μία άτακτη και ασύντακτη συζήτηση».

«Και εγώ ως ομιλών στο βήμα πολλές φορές έχω αισθανθεί ότι αδικούμαι όπως συντονίζεται η συζήτηση στο προεδρείο. Όμως, ούτε τα σπάμε, ούτε καταλαμβάνουμε το βήμα, ούτε λέμε δεν συμμορφωνόμαστε… Ακόμη και αν αστοχεί σε κάποια σημεία το προεδρείο, είναι εκείνο που έχει την ευθύνη της συζήτησης. Εκεί μπορούμε να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας ακόμη και με οξύ τρόπο. Υπάρχει η μομφή», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Φόρτωση άρθρων...