Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Βουλή: Απών ο Αλέξης Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις

Απουσιάζει από τη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς αποφάσισε να μην παραστεί στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε στη Βουλή η συνεδρίαση της Ολομέλειας. Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην παραστεί στο Κοινοβούλιο στην ομιλία του Πρωθυπουργού.

Όπως είναι γνωστό τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει στις προγραμματικές δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος θα τοποθετηθεί αμέσως μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εντύπωση προκάλεσε ότι η πρώτη παρέμβαση στην Ολομέλεια από τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε από τον Νίκο Παππά ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί διαδικαστικού ζητήματος.

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να είναι αυστηρός με τα μέλη της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την τήρηση του χρόνου στις παρεμβάσεις τους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καθόταν στα μπροστινά έδρανα, ανάμεσα στους Σωκράτη Φάμελλο και Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ, με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Σπηλιωτόπουλος «αθωώνει» Κασσελάκη: Δεν υπάρχει τοξικότητα, τα νέα παιδιά δεν λένε «το παγωτό αυτό σκοτώνει»;

Για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Όπως ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει «αποστασι...

Η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Με ενθουσιασμό η Ναύπακτος αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ είχε και συνάντησ...

Φόρτωση άρθρων...