Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ένταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στη Βουλή

Κλίμα έντασης επικράτησε σήμερα στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση.

Η κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Πάνου Σκουρλέτη με αφορμή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να μη στηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο που αφορά στον ΕΦΚΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τη θέση του Κινήματος Αλλαγής πως «δεν θα εγείρει ζήτημα συνταγματικότητας ώστε να αναδειχθεί το λάθος της ουσίας των ρυθμίσεων» σχολίασε ότι η θέση αυτή είναι άχρωμη και ελβετική.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονη ήταν η αντίδραση της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής που απάντησε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα γίνει βολικό του στήριγμα.

«Πάρτε το απόφαση κύριε Σκουρλέτη ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν πρόκειται να βρείτε», «τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις θυμηθήκατε οψίμως τον ΑΣΕΠ του Αναστάση Πεπονή, ενώ πριν μας λέγατε ότι καταστρέψαμε τη χώρα όταν μας λέγατε ‘’γερμανοτσολιάδες’’», ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...