Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Χάρτης-πρόκληση κατά της Ελλάδας από τον εταίρο του Ερντογάν (Photos)

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» δώρισαν πίνακα με χάρτη που παρουσιάζει την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου και ως τμήμα της  Τουρκίας στον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Παρασκήνιο

Τέλος δεν έχουν προκλήσεις της Τουρκίας κατά τις Ελλάδας. Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι στην ουσία επικεφαλής και είχε συνάντηση στελέχη της.

Έπειτα από το τέλος της συνάντησης ο επικεφαλής των «Γκρίζων Λύκων», Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, που είναι ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της Τουρκίας.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική και ακροδεξιά πολιτική οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP).

Ακόμα, αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...