Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

«Χέρι- χέρι» με ΣΥΡΙΖΑ- ΚΚΕ και ο Κασιδιάρης για τον μαχητή του Αζόφ (ανάρτηση)

Παρασκήνιο

Στην ίδια γραμμή πλεύσης με τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης κινήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την ταραχή που προκάλεσε η παρέμβαση μαχητή του Τάγματος Αζόφ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Οι κκ. Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Βαρουφάκης αποκάλεσαν ναζί τον μαχητή που μίλησε στη βουλή ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έριξε τις ευθύνες στον πρωθυπουργό, έκανε λόγο για «ιστορική ντροπή» και κατέληξε: Οι ναζί δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή».

 

Σχεδόν τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε και ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα δεν κρύβει την υποστήριξή του στον Ρώσο πρόεδρο. «Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο Η. Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ομιλία Ζελένσκι και στην παρέμβαση του μαχητή του τάγματος Αζόφ.

 

κασιδιαρης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη για κατασκοπεία μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Κατηγορίες ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν βοηθό του ακροδεξιού κόμματος AfD που εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την κατηγορία ότι έκανε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας. Ο υπάλληλος...

Βελόπουλος για επίθεση Φλώρου: Αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γ...

Φόρτωση άρθρων...