Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χρηστίδης: «Ανοίξαμε νέους δρόμους για να πάμε μπροστά»

Για ξεκάθαρο μήνυμα προοπτικής και επανεκκίνησης της παράταξης έκανε λόγο ο Παύλος Χρηστίδης, έπειτα από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ποσοστό 3,25% κάτω από τους Ανδρουλάκη, Παπανδρέου και Λοβέρδο, αλλά πάνω από τους Καστανίδη και Γερουλάνο.

Ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Η μαζική συμμετοχή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ευθύνη. Δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα επανεκκίνησης και προοπτικής της παράταξης και ταυτόχρονα επιβραβεύει τον αγώνα και την παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. 

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χιλιάδες συντρόφους που εμπιστεύτηκαν τη δική μου υποψηφιότητα. Συμπορευτήκαμε όλοι μαζί σε ένα ταξίδι 40 ημερών. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και ανοίξαμε νέους δρόμους για να πάμε μπροστά. Η εμπιστοσύνη σας εκτός από τιμή είναι και ευθύνη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...