Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Χρηστίδης: Το ΠΑΣΟΚ η παράταξη που γεννά την ελπίδα στους περισσότερους Ελληνες

Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική παράταξη έχει σπουδαίο παρελθόν, ένα ισχυρό παρόν και ένα ακόμη ισχυρότερο μέλλον, μπορεί να δώσει την ελπίδα και το χαμόγελο στον Ελληνικό λαό, ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης σε ομιλία του στο Περιστέρι, χθες Δευτέρα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που γεννά την ελπίδα στους περισσότερους Έλληνες, σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

xristidis

«Όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες, κοινές ιδέες, κοινές αξίες Οι συζητήσεις μας δεν ήταν συζητήσεις διαπλοκής και σκοτεινές αλλά υπηρετούσαν στόχους και οράματα», τόνισε σε άλλο σημείο και επισήμανε ότι «ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές της παράταξης είμασταν ο ένα για τον άλλον παρόντες με βάση τις αξίες και τα ιδανικά μας».

xristidis

Ο κ. Χρηστίδης απέρριψε κάθε σενάριο διανομής ρόλων και εξουσίας σε μια συζήτηση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το μέλλον της παράξης δεν μπορεί να είναι ένα μέλλον συμπληρωματικού χαρακτήρα. Το μέλλον της παραταξης μπορεί να έχει μόνο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και είμαι εδώ για να το διεκδικήσω», επισήμανε.

«Η πιο μεγάλη ώρα για το Κίνημά μας είναι τώρα», δήλωσε.

xristidis
xristidis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Φόρτωση άρθρων...