Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χρηστίδης: «Βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξε η Φώφη Γεννηματά»

Παρασκήνιο

Επαφές στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει ο υποψήφιος για την προεδρία στο Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξε η Φωφη Γεννηματά», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, κατά την επίσκεψή του στο Εργατικό Κέντρο του Ηρακλείου και πρόσθεσε ο «δρόμος αυτός ήταν δρόμος αυτονομίας και επιτυχίας που από το 2015 έως το 2021 διπλασίασε τα ποσοστά της παράταξης. Πάνω δε αυτό το δρόμο ερχόμαστε να χτίσουμε τον πρωταγωνιστικό μας χαρακτήρα, μακριά για συζητήσεις για συνεργασίες κορυφής» είπε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κίνημα Αλλαγής επανέλαβε το κάλεσμα συμμετοχής στις εσωκομματικές Eκλογές, προσθέτοντας: «είμαι εδώ για να συγκρουστώ με τις ελίτ που μας κρατάνε δεσμευμένους σήμερα, να συγκρουστώ με τις αδικίες και να δώσω φωνή στους ανθρώπους που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες και είναι τώρα εδώ, για να ξαναπιστέψουν στην πολιτική και το ΠΑΣΟΚ».

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη την οποία χαρακτήρισε «νησί της δημοκρατίας» και διαχρονικά -όπως τόνισε- «πυρήνα της παράταξης», έστειλε μήνυμα «αισιοδοξίας και δύναμης» διευκρινίζοντας ότι η δική του παρουσία στην «κούρσα» για την προεδρία, έχει ως στόχο «να οδηγήσει στη νίκη της παράταξης και σε ένα ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής» κάνοντας αναφορά και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Όπως ο Ανδρέας το 1981 εξέφρασε τους μη προνομιούχους, σήμερα ξανά θέλουμε τους μη προνομιούχους να εκφράσουμε. Αυτό θέλουμε να γίνει με έμφαση στην καταπολέμηση των ανισοτήτων, των αδικιών στον ρόλο της γυναίκας που πρέπει να διασφαλιστεί και στη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, του τουρισμού, με σχέδιο για την ενεργειακή κρίση», είπε ο Παύλος Χρηστίδης, που αναφέρθηκε στην ακρίβεια λέγοντας ότι «η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα απολύτως για να την αντιμετωπίσει».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά και το διοικητικό συμβούλιο, θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και ακολούθως με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Γιάννη Κουράκη. 

Έπειτα θα επισκεφθεί τη Σητεία, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει συναντήσεις και επαφές με φορείς και πολίτες. Αύριο, Παρασκευή, ο Παύλος Χρηστιδης θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και το κόστος για την οικονομία σε περίπτωση εκλογών

Η υπονόμευση της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη αποτελεί... μονόδρομο για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία, αδιαφορούν για το γεγονός ότι ο διεθνής παράγοντας νιώθει ασφάλεια ...

Επιμένει ο Φαραντούρης: Ευχής έργον να παραιτήσει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση εάν συσκοτίζει σκάνδαλα

Σε επανάληψη της δήλωσής του που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης το πρωί της Πέμπτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι είναι «ευ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...