Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Χρήστος Τζανερίκος: To γινάτι του κολλητού της Βασιλικής Θάνου

Καμία απολύτως έκπληξη δεν προκαλούν οι δημόσιες αναφορές του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου. Απεναντίας, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούσαν απολύτως αναμενόμενη την προχθεσινή δημόσια παρέμβαση του απερχόμενου Αρεοπαγίτη. 

Βλέπετε, στα τέλη Ιουνίου ο εν λόγω αποστρατεύεται και έτσι αποφάσισε με αφορμή την υπόθεση Κασιδιάρη να κάνει ηρωική έξοδο. Προφανώς και ο Τζανερίκος κάτι είχε στο μυαλό του, το οποίο προφανώς και ήρθε να το χαλάσει η νομοθετική ρύθμιση που εισήγαγε στη Βουλή ο υπουργός Βορίδης. 

Επειδή και οι δικαστές, όσο ανώτατοι κι αν είναι, έχουν τα θέματά τους, σπεύδω να σας πω ότι ο Τζανερίκος πέρυσι περίμενε ότι θα γίνει εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αλλά κόπηκε ως κολλητός της Βασιλικής Θάνου. 

Από τότε, το κρατά μανιάτικο προσωπικά στον πρόεδρο Μητσοτάκη. Έτσι, όταν έμαθε για την πρόσθετη νομοθετική πρωτοβουλία Βορίδη, έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, επιλέγοντας να προβεί (αν και εν ενεργεία αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου) σε δημόσια δήλωση. Φυσικά, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, που εν προκειμένω είναι ο υπουργός Εσωτερικών, που κατά κοινή παραδοχή θέλει πέντε, έξι Τζανερίκους στην καθισιά του. 

Απαντώντας στην ανακοίνωση του απερχόμενου δικαστή, ο Βορίδης έκρινε σκόπιμο να τον ενημερώσει ότι την ευθύνη της νομοθετικής δουλειάς την έχει αποκλειστικά και μόνο η Κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: powergame.gr / The Big Mouth

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λοβέρδος για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: Ανοσιούργημα, αυτή η ανωμαλία πρέπει να λάβει τέλος

Για ανοσιούργημα κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει σε τζαμί και την ιστοτική Μονή της Χώρας. Ο πρόε...

Στην Αλβανία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης – Θα επισκεφθεί τον Φρέντι Μπελέρη στη φυλακή

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σήμερα, ημέρα το...

Φόρτωση άρθρων...