Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Χρυσοχοΐδης: «Οι Eκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας - Η χώρα χρειάζεται απόλυτη σταθερότητα»

Παρασκήνιο

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο νωρίτερα λόγω και του πολέμου στην Ουκρανία», είπε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι η παρούσα κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσε πρωτοφανή ποσά για να στηρίξει νοικοκυριά, επιχειρήσεις και το ΕΣΥ και τώρα δίνει μεγάλα ποσά για να καλυφθούν οι συνέπειες από τις αυξήσεις στην ενέργεια.

Ο πρώην υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης του πληθωρισμού, ενώ εκτίμησε ότι στη συνέχεια θα υπάρξει σταδιακή αποκλιμάκωση του.

Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρεί να ανασυντάξει ένας κόμμα που υπέστη «ακρωτηριασμό».

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει αλλαγές στη χώρα που έχει γίνει ελκυστική στις επενδύσεις.

Τέλος, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως η χώρα χρειάζεται απόλυτη σταθερότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Κακλαμάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών;

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡ...

Φόρτωση άρθρων...