Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Βολές Χρυσοχοΐδη σε «Νίκη» και «Ελληνική Λύση» για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Τη σφοδρή αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκάλεσαν οι αμφισβητήσεις και οι κατηγορίες βουλευτών από της «Νίκη» και της «Ελληνικής Λύσης» για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. 

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για πρωτοφανείς αντιεπιστημονικές απόψεις, καλώντας τους βουλευτές των δύο κομμάτων να τις απευθύνουν στα κομματικά τους ακροατήρια, και όχι στη Βουλή.

«Την προπαγάνδα σας αυτή για τα εμβόλια να την κάνετε στα κομματικά σας ακροατήρια. Από την Αμερική, την Κίνα μέχρι την Αλάσκα, τη Ρωσία μέχρι την Ισλανδία, σε όλο τον κόσμο, όλοι οι άνθρωποι προσπάθησαν να εμβολιαστούν. Η ανθρωπότητα ευτυχώς βρήκε λύσεις και καταπολέμησε τη πανδημία και δεν έχει διάθεση να αμφισβητήσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα που έσωσε δισεκατομμύρια ζωές. Αυτά που λέτε είναι ασέβεια στο θάνατο νέων ανθρώπων που έφυγαν ανεμβολίαστοι. Αφήστε τα λοιπόν αυτά. Να τα πείτε στις κομματικές σας συγκεντρώσεις», ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...