Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Υποκλοπές: Μύδροι ΠΑΣΟΚ κατά Ντόρας Μπακογιάννη

Πυρά κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχετικά με την χθεσινή δήλωση της πρώην υπουργού ότι "όποιος παραβιάσει το απόρρητο, θα πάει για κακούργημα και θα μπει 10 χρόνια φυλακή".

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια στο σκοτάδι, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, και καλεί τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στην άρση του απορρήτου, για να ενημερωθεί η Εξεταστική για το περιεχόμενο της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

Η πρώην Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ με τον πλέον κυνικό τρόπο προσπάθησε να επιβάλλει την ομερτά, που επιδιώκει διακαώς η κυβέρνηση της ΝΔ για να κρατήσει την αλήθεια στο σκοτάδι λέγοντας ότι όποιος παραβιάσει το απόρρητο, θα πάει για κακούργημα και θα μπει 10 χρόνια φυλακή.

Ο ελληνικός λαός μπορεί να μάθει με νόμιμο τρόπο την αλήθεια εκτός και αν η ΝΔ έχει αποφασίσει να την θυσιάσει συνεχίζοντας τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και προβοκατόρικων δημοσιευμάτων ενθυμούμενη στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της.

Ο Πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από το απόρρητο.

Ήρθε η ώρα βάσει της δυνατότητας που του δίνει το άρθρο 14 παρ. 4 ν. 3649/2008, να το άρει για τους υφισταμένους του στην ΕΥΠ και θεσμικά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και η Εξεταστική Επιτροπή να ενημερωθούν για τον λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Εξάλλου, δημόσια προχθές ο Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε τις εξουσίες της Εξεταστικής Επιτροπής και έδειξε και την οδό παράκαμψης της ούτως ή άλλως προσχηματικής επίκλησης του απορρήτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γραμμένος για την επίθεση από τον Φλώρο: «Δέχθηκα γροθιές – Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός», τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, λίγο μετά την κατάθεσή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔ...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δρα...

Φόρτωση άρθρων...