Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Υπόθεση Folli Follie: Εκτός φυλακής με όρους οι Κουτσολιούτσοι

Εκτός φυλακής θα βρεθούν άμεσα - ενδεχομένως και αύριο - οι βασικοί κατηγορούμενοι στην μεγάλη υπόθεση της Folli Follie, η οποία αυτόν τον καιρό εκδικάζεται ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τον γιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, οι οποίοι θα βρεθούν εκτός φυλακής με απόφαση του δικαστηρίου, αναγκαστικά, λόγω λήξης του 18μηνου, του ανώτατου ορίου προφυλάκισης. Και οι δυο είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι τον Σεπτέμβριο του 2020 αμέσως μετά τις απολογίες που είχαν δώσει στην αρμόδια ανακριτική αρχή, στο πλαίσιο της έρευνας για την μεγάλη, κατά τη Δικαιοσύνη, οικονομική απάτη της Folli Follie, η οποία διέσυρε τη χώρα διεθνώς.

Το δικαστήριο, που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση, προχώρησε στην αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης των δυο παραπάνω βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης, με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση απομάκρυνσης από τον Νομό Αττικής και εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.

Να σημειωθεί ότι η επιβολή των περιοριστικών όρων σκοπό έχει τη διασφάλιση των Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου στο ακροατήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καρφιά» Αντώναρου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάει -και πρέπει να πάει- με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτο...

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Φόρτωση άρθρων...