Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Υπόθεση Folli Follie: Εκτός φυλακής με όρους οι Κουτσολιούτσοι

Παρασκήνιο

Εκτός φυλακής θα βρεθούν άμεσα - ενδεχομένως και αύριο - οι βασικοί κατηγορούμενοι στην μεγάλη υπόθεση της Folli Follie, η οποία αυτόν τον καιρό εκδικάζεται ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τον γιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, οι οποίοι θα βρεθούν εκτός φυλακής με απόφαση του δικαστηρίου, αναγκαστικά, λόγω λήξης του 18μηνου, του ανώτατου ορίου προφυλάκισης. Και οι δυο είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι τον Σεπτέμβριο του 2020 αμέσως μετά τις απολογίες που είχαν δώσει στην αρμόδια ανακριτική αρχή, στο πλαίσιο της έρευνας για την μεγάλη, κατά τη Δικαιοσύνη, οικονομική απάτη της Folli Follie, η οποία διέσυρε τη χώρα διεθνώς.

Το δικαστήριο, που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση, προχώρησε στην αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης των δυο παραπάνω βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης, με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση απομάκρυνσης από τον Νομό Αττικής και εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.

Να σημειωθεί ότι η επιβολή των περιοριστικών όρων σκοπό έχει τη διασφάλιση των Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου στο ακροατήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τo «Pegasus» και τα μυστικά κονδύλια επί ΣΥΡΙΖΑ, «Τραπεζίτες» πλέον οι Μπάκος – Καυμενάκης και στον Τζον Καλαφάτη καταλήγει (;) το OPEN 

Δύο ακόμη δημοσκοπήσεις επιβεβαίωσαν χθες την... άβυσσο που χωρίζει τα δύο κόμματα. Η εκτίμηση είναι πως εάν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο η διαφορά θα διευρυνθεί περαιτέρω, ενώ ο πιο...