Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για 18 Φεβρουαρίου έλαβε ο Βαξεβάνης

Παρασκήνιο

Για τις 18 Φεβρουαρίου προσδιορίστηκε η απολογία του κατηγορούμενου εκδότη Κώστα Βαξεβάνη στην ανακρίτρια Κων. Αλεβιζοπούλου, η οποία διερευνά την υπόθεση Novartis. Παράλληλα, προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια για τις 16 Φεβρουαρίου και ο κατηγορούμενος εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Φεβρουαρίου, ο κ. Βαξεβάνης θα απολογηθεί για τα αδικήματα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

vaxevanis

Στην είσοδο του Αρείου Πάγου είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του δημοσιογράφου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά από κάλεσμα που είχε απευθύνει μέσω διαδικτύου ο Παύλος Πολάκης

vaxevanis

Παρόντες, εκτός από τον Π. Πολάκη ήταν οι Χρήστος Σπίρτζης, Χρήστος Γιαννούλης, Γιώργος Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Κώστας Μπάρκας, ο τομεάρχης Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας και ο Λευτέρης Κρέτσος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...