Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Υπουργείο Εξωτερικών: «Καταδικάζουμε σθεναρά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ με θύματα δύο αστυνομικούς»

Την τρομοκρατική επίθεση στη Χαντέρα στο Ισραήλ, που είχε ως αποτελεσμά να σκοτωθούν δύο Ισραηλινοί αστυνομικοί, καταδικάζει τo υπουργείο Εξωτερικών.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την τρομοκρατική επίθεση στη Χαντέρα, κατά την οποία δολοφονήθηκαν δύο Ισραηλινοί αστυνομικοί της Συνοριακής Αστυνομίας», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter, για την τρομοκρατικό επίθεση στο Ισραήλ, που έγινε το βράδυ της Κυρακής.

«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Καταδικάζουμε σθεναρά αυτή την κτηνώδη πράξη βίας και είμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι με τους εταίρους μας, το λαό και την κυβέρνηση του Ισραήλ», προσθέτει το υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

Σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ο Μητσοτάκης - Παρών και ο Καραμανλής

Σε εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού» έδωσε το «παρών» σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός...

Φόρτωση άρθρων...