Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: 15χρονος πήδηξε από κρουαζιερόπλοιο στο Μαϊάμι

Πλανήτης

Ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του σε ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική. Ο 15χρονος πήδηξε από το πλοίο, καθώς πλησίαζε στο Μαϊάμι, το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τη New York Post.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με το πλήρωμα να προσπαθεί να τον εντοπίσει και να τον διασώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος αυτοκτόνησε και δεν πρόκειται για κάποιο τραγικό ατύχημα.

Το κρουαζιερόπλοιο επέστρεφε στο λιμάνι, έπειτα από ένα πενταήμερο ταξίδι στην Καραϊβική. Ένας από τους επιβάτες κατέγραψε τη στιγμή που από τα μεγάφωνα ακούγεται το ανατριχιαστικό «άνθρωπος στη θάλασσα», ενώ χτυπούν και οι σειρήνες.

«Είναι φρικτό. Μπορούμε να σταματήσουμε, ας σταματήσουμε παρακαλώ Ω θεέ μου, ω θεέ μου», λέει επιβάτης που δημοσίευσε το βίντεο στο ΥouTube.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο (βίντεο)

Ο πύργος της τηλεόρασης στο Χάρκοβο της Ουκρανίας κατέρρευσε σήμερα έπειτα από ρωσική πυραυλική επίθεση, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για θύματα. Η μεταλλική κατασκευή, η οποία εί...

Ε.Ε: «Πράσινο» για κυρώσεις εναντίον του Ιράν

Σε πολιτική συμφωνία για επέκταση του καθεστώτος των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης εναντίον του Ιράν, κατέληξαν οι 27 υπουργοί Εξωτερικών, που συνεδρίασαν τη Δευτέρα στο Λουξεμβού...

Φόρτωση άρθρων...