Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

24χρονη αθλήτρια του βόλεϊ έστειλε μήνυμα στους διασώστες μέσα από τα συντρίμμια - Επί τόπου και η ΕΜΑΚ

Μαζί με την κοπέλα φέρονται να βρίσκονται άλλες τρεις συναθλήτριές της στην ομάδα βόλεϊ και ένα αγοράκι

Πλανήτης

Δραματική προσπάθεια διάσωσης στην Αντιόχεια της Τουρκίας, που ισοπεδώθηκε από το φονικό σεισμό της περασμένης Δευτέρας, βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου 11/02, με τη συμμετοχή της ΕΜΑΚ.

Ειδικότερα, μια 24χρονη αθλήτρια πόλο έστειλε μήνυμα στις διασωστικές αρχές της Τουρκίας με το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένη.

Οι διασωστικές Αρχές της Τουρκίας έσπευσαν επί τόπου μαζί με την ΕΜΑΚ που συνέδραμε στις προσπάθειες διάσωσης.

Σύμφωνα με το Open, 24χρονη αθλήτρια,  φέρεται να έστειλε μήνυμα στην τουρκική ομάδα διάσωσης με το σημείο όπου είναι εγκλωβισμένη, στην Αντιόχεια, όπου επιχειρούν μεταξύ άλλων συνεργείων και η ΕΜΑΚ. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ANT1, μαζί με την 24χρονη Γκιοσντέ Οζτούρκ βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα άλλες 3 συναθλήτριές της στην ομάδα βόλεϊ και ένα μικρό αγοράκι που το αναζητά ο πατέρας του. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να τηλεφώνησε στο κινητό του παιδιού του και η κλήση να απαντήθηκε χωρίς όμως να ακούσει κάποια φωνή.

Από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων ένα σωστικό συνεργείο από Βραζιλία και δύο από την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποστολές έκαναν κάθετη διείσδυση σε δύο διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας τα γεώφωνα και τα διασωστικά σκυλιά.
 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...