Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

43χρονος Ελληνοκύπριος πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας

Tραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής (22/5) ένας 43χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέας, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γερμασόγειας Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής όταν και υπήρξε ενημέρωση από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ότι άντρας πέθανε λόγω πνιγμού.

Ο άτυχος 43χρονος είχε μεταφερθεί λίγη ώρα νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, με έναν γιατρό να αφαιρεί από τον λαιμό του ένα κομμάτι κρέας.

Όλα συνέβησαν όταν ο 43χρονος, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο, ζήτησε από ένα άλλο άτομο να του χτυπήσει στην πλάτη, καθώς είχε πνίγει, στη συνέχεια βγήκε έξω από το εστιατόριο και εκεί έχασε τις αισθήσεις του.

Σήμερα αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απειλές από τους «Φρουρούς της Επανάστασης»: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Νέες απειλές εκτόξευσαν κατά του Ισραήλ οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης. Σε αναθεώρηση του «πυρηνικού του δόγματος» εν μέσω ισραηλινών απειλών, θα μπορούσε να προχωρήσει το Ι...

Φόρτωση άρθρων...